Крумовград изрази претенции към съдийството на мача с Черно море

...
 Крумовград изрази претенции към съдийството на мача с Черно море
Коментари Харесай

Крумовград с гневна декларация срещу Валентин Железов

 Крумовград изрази искания към съдийството на мача с Черно море в петък вечер, изгубен вкъщи с 1:3. Клубът излезе с декларация, осъждайки ръководенето на Валентин Железов и на Георги Кабаков, който беше на ВАР.
 Крумовград - Черно море 1:3 в мач от efbet Лига
Черно море тушира Крумовград с два късни гола

Вижте детайлности

Публикуваме декларацията на Крумовград без редакторска интервенция:

Уважаеми последователи на Крумовград, уважаеми последователи на българския футбол, още с първите ни стъпки в efbet Лига се сблъскахме с действителността на родния ни футбол. Бяхме брутално ощетени от потвърдилия се като слаб арбитър Валентин Железов, както и от Георги Кабаков, който беше основен ВАР съдия на мача сред Крумовград и Черно море. Тенденцията стартира още от мача на стадион " Българския войска ", когато основен арбитър бе Владимир Вълков, който по случайност или не бе четвърти арбитър на мача през вчерашния ден. Освен че Железов свири противоречиви положения 100:0 в интерес на гостуващия тим, на нас ни бе анулиран 100- процентов гол на Серкан Юсеин, което повлия и на крайния резултат на мача. ВАР съдията Георги Кабаков даде сигнал голът да бъде анулиран, само че за какво Валентин Железов не отиде самичък да се убеди в обстановката?

Всички гледаха доста гузно след края на мача, с наведени глави, а ние желаеме да кажем изрично, че макар тези съдийски тесли и изпращането на рефери-камикадзета, без даже да има назначен началник на съдиите, няма да ни спрат, а в противен случай - ще ни окуражават още повече да търсим успехите всеки мач.

Все отново ние чакаме съответни решения от Семеен кодекс към БФС и заявяваме, че не желаем най- слабият арбитър - Валентин Железов да управлява повече мачовете на Крумовград!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР